Edellinen ottelu JHT–Karhu HT
Uusimmat uutiset

Ladies and playboys, IT'S PLAYOFF TIME!!

KarhuHT päätti viikonloppuna runkosarjan upeasti kolmanteen sijaan, joka on ensimmäistä kauttaan Suomisarjassa pelaavalta joukkueelta hieno suoritus!! Mutta kuten kaikki tietävät, kevät on kiekkoilijan parasta aikaa ja tosipelithän alkavat vasta playoffeissa!! Ensimmäisellä kierroksella vastustajaksi saapuu JHT Kalajoelta, ja esimakua tulevasta saatiin jo runkosarjan päätöskierroksella, kun KarhuHT kaatoi Kalajoen pojat numeroin 5-2. Lauantaina siis tärähtää Isomäki Areenalla klo 12 Suomisarjan playoff-ottelu KarhuHT - JHT ja voin luvata, ettei se jätä ketään kylmäksi. Tätä et todellakaan halua missata!!   Liput Hallilta: Aikuiset 7€ (Runkosarjan kausikortilla 5€) Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 5€ Lapset alle 10v ilmaiseksi.  

 

Kotkaniemi Ässiin, Tuominen Karhulauman penkin taakse.

Keskiviikkona tärähti Länsirannikolta melkoinen kiekkopommi, kun Ässät vapautti Pekka "Rocky" Rautakallion tehtävästään Ässien päävalmentajana. KarhuHT:lle vielä isompi shokki oli päävalmentaja Kotkaniemen siirtyminen Ässien penkin taakse. Kahden päivän ja melkoisen puhelinrumban jälkeen lopputulema on, että Porilaisille erittäin tuttu ja suomisarjajoukkue HC Satakunnan peräsimessä pari viimekautta häärinyt Pasi Tuominen ottaa Karhulauman komentoonsa. Tuomisen sopimus kattaa loppukauden. KarhuHT haluaa kiittää Mikael Kotkaniemeä loistavasta työstä KarhuHT:ssa ja toivottaa onnea menestystä jatkoon!!

 

Karhu HT yhteistyöhön Narukerän kanssa.

Karhu HT ja Porilainen jääpalloseura Narukerä on päättänyt aloittaa lajirajat ylittävän yhteistyön, joka mahdollistaa molempien seurojen fanien pääsyn toistensa otteluihin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 16.1.2016 alkaen molempien seurojen kausikortit käyvät kummankin joukkueen tapahtumiin. Narukerän otteluohjelman löydät täältä Tämän lisäksi Karhu HT tiivistää yhteistyötään Ässät Ry:n kanssa mahdollistamalla kaikille Ässien junioreille ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin. Sisään pääsee henkilökohtaisella juniorikortilla.    

 
Tukemassa